Kurs

QIGONG I STUDIO 64 FRA 31 JANUAR 2018 med Birgitte Fjeld Bjørsvik.

Velkommen til kurs i Qigong onsdager kl 11.45-13!

Oppstart er onsdag 31 Januar, og 10 ganger framover med pause i vinterferien (onsdag 21. februar) og i påsken.

Qigong er øvelser som myker opp og styrker kroppen, balansen og energien – en flere tusen år gammel treningsform fra Kina.

Ved å trene qigong kan man oppnå en større sirkulasjon og smidighet i kropp og ledd, en forbedring i sin fysiske tilstand og energi, større indre ro og fokus, og oppleve at man får mer kraft og styrke.  

Qi oversettes som vår vitale kraft, og gong vil si praktisere eller arbeide med, altså betyr Qigong ’arbeid med livskraften’. Øvelsene gjøres både stående i bevegelse, sittende og liggende, og pusten er viktig sammen med bevegelsene. Øvelsene er enkle å lære, og kan gjøres av alle, uansett alder form eller fasong. Du kan lett gjøre øvelsene hjemme etterpå.

British Journal of Sports Medicine skriver at Qigong og Tai Chi b.la kan bremse aldringsprosessen, forbedre immunforsvaret, øke balansen og konsentrasjonen. (2015

Du trenger ingen tidligere erfaring med Qigong for å delta.

Birgitte Fjeld Bjørsvik har studert Tai Chi, Qigong og meditasjon siden 1986, med forskjellige kinesiske mestere. Hun er sertifisert instruktør, og har undervist i 20 år. Hun underviser på Nesodden, helgekurs ellers i landet, og har hatt retreat på kloster i Italia. Hun er utdannet skuespiller og regissør, og jobber også som det.

Pris for kurset er 1950

Vi går gjennom qigongøvelser for hele kroppen i et forløp gjennom de ti gangene, og slik vil man kanskje få mest ut av det ved å følge hele kurset. Men det er absolutt mulig å ta drop-in.

Drop-in pris 225 

Påmelding og videre info: gittef-b@online.no, 976 24 368.