Nyheter

Salsaworkshop med Annemariet Gonzáles i Studio 64

Annemariet Gonzales, cubansk danser of pedagog som vi har hatt gleden av å se som gjestelærer hos oss gjennom flere sesonger nå, gir en tre timers salsa-workshop

søndag 22. oktober kl 11 – 14

Denne gang åpner vi også for menn! Instruksjonen kommer ikke til å gå spesifikt på pararbeid, men din partner eller venn får sjansen til å lære (og kanskje få sansen for!) den cubanske dansen.

Annemariet er født og oppvokst i Havana og er danseutdannet ved Escuela Nacional de Ballet.  Hun har, som cubanere flest, fått inn de cubanske rytmene fra hun var liten. Musikken på Cuba er mangfoldig, hver musikkstil har sin historie – og elementer fra alle stilene finner man i bevegelsene hos cubanske salsadansere. Annemariet er opptatt av å formidle ”old school” cubansk salsa, fordi den er så kompleks og derfor så morsom å danse! Den har elementer av ulike cubanske rytmer, som danzon, son, chachacha, rumba, conga, mambo – og den fikk sin form både fordi instrumenter som piano, trompet og saxofon kom til og gjennom innflytelse fra den afro-cubanske jazzen.

I workshopen vil Annemariet gå gjennom de ulike stilene og rytmene – og hvordan de blandes i en salsasekvens. Hun vil arbeide med koordinasjon, isolasjonsøvelser og musikkforståelse – og ikke minst danseglede: Fryden ved å være i bevegelse med følelse og sensualitet! Bevegelser med armer, hender og hode er del av stilen og gjør dansen mer elegant og – ja, sexy!

Påmelding til post@studio64.no eller SMS til 932 11 492.

kr 400 for medlemmer av Studio 64 i inneværende sesong. Andre betaler kr 500.

Betaling til konto 1503 25 26605 innen 18. oktober

 

Velkommen!